Suomen Pianotarvike > Toimitusehdot

Tilaus- maksu- ja toimitusehdot

1 § Yleisesti
Näitä toimitusehtoja sovelletaan yrityksen, (Suomen Pianotarvike (myöh. myyjä)) ja asiakkaan (myöh. ostaja) väliseen tuotteiden kauppaan elleivät osapuolet kirjallisesti ole toisin sopineet tai kuluttajansuojalaista muuta johdu. Toimitusehdot tulevat sopimuksen osaksi, kun ehtoihin on viitattu tarjouksessa, tilausvahvistuksessa tai ne muutoin on liitetty toimituksen yhteyteen.
Tehty tilaus on sitova.

2 § Toimitustapa
Tuotteet tulevat pääosin suoraan Saksan tukuista, eikä tavaraa varastoida Suomessa.
Tuotteet toimitetaan postitse. Hinnastossa ja tarjouksissa mainitut hinnat tarkoittavat pakkaamatonta tavaraa. Toimitus- ja pakkauskulut veloitetaan erikseen (tilauslomakkeen sivu 2/5).

3 § Toimitusaika
Keskimääräinen toimitusaika on 4 - 6 arkipäivää siitä laskettuna kun maksusuoritus on saapunut myyjän tilille. Ellei toimitusajasta ole erikseen sovittu, myyjä toimittaa tilatut tuotteet välittömästi tai heti kun toimitettavaa tavaraa on saatavissa. Jos tilaus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä erikseen, heti tiedon saatuamme.

4A § Maksutapa ja hinnat
Tuotteet maksetaan ennakkoon tilisiirtona, PayPal:illä, Osuuspankin tai Nordean verkkomaksupainikkeella.
Tilisiirron ollessa maksutapana tulee lasku maksaa viimeistään kahden (2) seuraavan arkipäivän sisällä tilaamisesta. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 5 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.
Verkkokaupan tuotteiden hinnat eivät sisällä toimituskuluja (pakkaus- ja rahtikulut). Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan, tilauslomakkeen toisella sivulla (2/5).

4B § Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.
Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.
Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.
Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.

5 § Palautukset
Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Aika lasketaan alkavaksi tuotteen saapumisesta asiakkaalle. Kuljetusvaurioista, joita ei ole mahdollista havaita lähetystä vastaanotettaessa, tulee reklamoida 7 vuorokauden kuluessa toimituspäivästä. Kaikista palautuksista on sovittava myyjän kanssa etukäteen.

6 § Tietosuoja
Asiakkaan yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin.

7 § Takuu
Yleensä myyjän myymillä tavaroilla on valmistajan antama takuu. Tarkempia tietoja valmistajan antaman takuun olemassaolosta ja sisällöstä saa ottamalla yhteyttä myyjään. Yleensä valmistajan antama takuu ei käsitä vaurioita, joiden aiheuttajana on onnettomuus, salamanisku, tulva tai muu luonnontapahtuma, normaali kuluminen, sopimaton, varomaton tai epänormaali käyttö, ylikuormitus, virheellinen hoito tai uudelleen rakentaminen, muutos tai asennustyöt, jotka eivät ole myyjän suorittamia. Eräiden tavaroiden osalta Myyjä hoitaa takuuvaihto- ja/tai korjauspalvelua valmistajan puolesta. Tarkempia tietoja näistä tavaroista sekä niitä koskevan takuupalvelun sisällöstä saa ottamalla yhteyttä myyjään. Takuupalvelun osalta, silloin kun myyjä sellaisen tarjoaa, on huomioitava seuraava: Tuotteen takuupalveluun toimittamisesta aiheutuvat kulut maksaa ostaja ja takuuvaihdetun/korjatun laitteen palautuskulut myyjä.

8 § Erimielisyydet:
Osapuolten väliset erimielisyydet käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa. Myyjällä on kuitenkin halutessaan oikeus ajaa kannetta vaihtoehtoisesti ostajan kotipaikan yleisessä tuomioistuimessa.

 Ostoskori
Maksutavat verkkokaupassamme:
PaytrailEnnakkomaksu, tilisiirto

Suomen Pianotarvike, Huhtisentie 5 C 13, 06100 Porvoo, Finland
puh. 0400-543237, sähköpostiosoite asiakaspalvelu@pianotarvike.fi
Viimeksi päivitetty 2018-10-09 15:20:50